Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smink trükkök

2011.03.18

Szinte minden nő festi magát valamilyen szinten, és mégis, a beszélgetések alkalmával kiderül, hogy az egyik legfontosabb probléma, hogyan is sminkeljék ki magukat. Az ősszel indult Nők Lapja Iskolája megjelenésfejlesztő tanfolyamunkon is ez volt a jelentkezők egyik vesszőparipája, és szinte minden résztvevő annak örült a legjobban, hogy profi sminkesektől tanulhatta meg az arcfestés mikéntjét, az alapozástól a szem árnyékolásig.

Éppen ezért gondoltuk úgy, hogy néhány lépésben bemutatjuk, milyen fortélyokkal készíthetjük el tavaszi sminkünket, mely lehet rózsaszínben tobzódó, vagy éppen a világoszöld árnyalatait felvonultató.

Lépésről lépésre
 
1. Az alapozó egyezzen meg a bőr színével, és legyen áttetsző! Pöttyökben vigyük fel bőrre, majd oszlassuk el neves ujjal, illetve szivaccsal!

A szemöldököt keféljük formára, majd ceruzával vagy szemöldökporral színezzük!


2. A szemöldök alá tegyünk vanília vagy gyöngyház szemhéjport, ezektől friss és fiatalos lesz a tekintet.


3. A szemzugokban finoman kenjük el a púdert!

4. A spirált a pillák festésekor jobbra és balra is mozgassuk, ettől még hosszúbbak és sűrűbbek lesznek tekintetünket körülölelő "seprűink"

6. Ha a rúzst ecsettel visszük fel, akkor takarékosabban és tökéletesebben.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

oszegáény!!!

(jsjjajajjajaj, 2015.03.08 13:00)

gagyi de megpróbáltam de nyomszli volt de azért jó meg minden de lehetne 1 perces smink is de am ez oksi volt de azért javíthatnál de meg aztán jó minden de hát azé... no már na!érted nem?

 

 Facebook

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2020 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 532638
Hónap: 3499
Nap: 93